Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: Cyptor Skill Bug

  1. #1

    Cyptor Skill Bug

    Dear admin
    You said bug in Cryptor skill is fixed, but I think it still not yet. IOS version

    1916606_1214717195209494_8976082115810636036_n.jpg
    *** From Galaxy Legend Viet Nam ***
    gadichoi.s8 world653(iOS)

  2. #2
    Sergeant amarz82's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Malaysia
    Posts
    22
    It was fix earlier in Android. But it breaks again last week. Sloppy job.

  3. #3
    Brigadier
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    155
    I think it is fixed only for Primus and PvP. For PI it was still in effect last Friday, at least for Android.
    ---------------~o~---------------
    Ofer.s724, World 682, Android

  4. #4
    i dont see any bug uin your photo gadichoi

  5. #5
    Galactic Chairman Pliusomiot's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MDA
    Posts
    922
    Quote Originally Posted by BAD Spartacus View Post
    i dont see any bug uin your photo gadichoi
    Well, you don't consider it odd that the same fleet wipes out 3 fortress class primus?
    How often did you took out at least 2 primuses in a streak in primus invasion ????

    Before to post a comment, check first what it is all about. There is a bug description and a video posted in a different thread. Here is just the follow-up ))
    Last edited by Pliusomiot; January 5th, 2016 at 21:22.
    Pliusomiot.s480 /World1383/Android
    LittleBoy.s480 /World1383/Android
    Art of War official FB group member

  6. #6
    Sergeant amarz82's Avatar
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    Malaysia
    Posts
    22
    I'm pretty sure on Android that it was once fix(2 weeks before) for Primus Invasion but then breaks again(last week). I had checked the replay of the top damage players. He was using the Cryptor-Akh and can see both of them will survive Primus attack for each round.

    It is also pretty easy to detect if this problem happen, usually Primus will never able to pass even our first layer.

  7. #7
    Galactic Chairman Pliusomiot's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    MDA
    Posts
    922
    It isn't fixed at all. This one is fresh, from today's invasion. Same ...
    I can identify only one solution, appart from messing up with Cryptor skills - all waves of invasion should contain only escorts, and (maybe) only one primus fortress in whole wave.
    上传的图像 上传的图像
    Pliusomiot.s480 /World1383/Android
    LittleBoy.s480 /World1383/Android
    Art of War official FB group member

  8. #8
    Brigadier
    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    155
    They should just fix it for PI as they did for Primus and PvP. You don't have to change anything else.
    ---------------~o~---------------
    Ofer.s724, World 682, Android

  9. #9
    bad for ios hhhhh

  10. #10
    guys the bug wasnt fixed? or what?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •